تلفن:03136612866
موبایل:09132165439
ایمیل:info@narimanedu.ir
خبرهای گروه آموزشی و پانسیون مطالعاتی هدف
  • خانم شهبازی
  • 1400/04/12
  • 396

واحدمشاوره پانسیون مطالعاتی هدف:معرفي رشته طراحي صنعتي

پانسیون مطالعاتی در اصفهان|گروه آموزشی نریمان|کنکور۱۴۰۰|کنکور۱۴۰۱

معرفي رشته طراحي صنعتي:

 
 
🔴 طراحی صنعتی ترکیبی از هنر طراحی و آشنایی با صنعت است و نوآوری در صنعت بخاطر بروز نیازهای جدید و حس نیاز انسان به تنوع مورد توجه است. پس لازم است کسانی باشند که با تسلط به طراحی با توجه به جنبه های هنری آن، و همچنین آگاهی کافی نسبت به سایر علوم با طرح ها و ایده های جدیدی که ارائه می دهند، پاسخ این نیازها را از تصور به واقعیت تبدیل کنند. 
 
 
🔴 طراح صنعتی ممکن است در کنار دانش هنری طراحی، با توجه به زمینه تخصصی مورد علاقه خود، اطلاعات زیادی در زمینه مواد، مکانیک، برق و کامپیوتر، کنترل، پزشکی و حتی دانش های علوم انسانی نظیر روانشناسی، جامعه شناسی و اقتصاد داشته باشد. طراحی صنعتی به عنوان یک رشته و شغل مخلوطی از علم و هنرست. هر یک از دو رکن علم و هنر جایگاه ویژه ای دارند که با حذف هر کدام، روند طراحی صنعتی ناتمام خواهد ماند و نتیجه کار یا به سمت صنعت صرف منحرف شده و یا به سوی هنر صرف.
 
 
🔴 متخصصان این رشته علاوه بر نظارت بر شکل ظاهری و روند تولید محصولات، می­توانند در شاخه ­های طراحی بسته بندی و فضاهای کاری نیز تسلط پیدا کنند. یک طراح صنعتی برای شکل گیری افکار و ایده ­های خود به ابزاری مثل ماژیک، مداد رنگی، راپید، چوب، گِل مجسمه سازی، گچ، دوربین عکاسی، کامپیوتر و … نیاز دارد که روش کار با این ابزار بر حسب مورد در دانشگاه تدریس می­شود. قوه­ ی تخیل، صبر و حوصله ­ی بالا، دستان چالاک و چشمان تیزبین و حس مردم گرایانه­ نیازهایی است که یک طراح باید آن را داشته باشد و در کنار آن ها، اطلاعات پایه­ ی ریاضی و هنر و همچنین شناخت مواد گوناگون همچون پلاستیک ­ها، فلزات، شیشه، چوب، سرامیک و انواع چسب­ ها می­تواند در بهبود شرایط و محصولات ایفای نقش کند.
 
 
🔴بازار كار رشته طراحي صنعتي:
 
 
آینده ­ی کاری یک طراح صنعتی ارتباط نزدیکی با تخصص­ هایی مثل مهندسین مکانیک، صنایع، کامپیوتر و همچنین نقشه کش صنعتی، گرافیست، مدیر فروش و بازاریابی و … دارد که بسته به کالایی که قرار است تولید شود امکان کم شدن و یا اضافه شدن به این تخصص ­ها وجود دارد. می­توان گفت هر جا که به بهبود شرایط تولید و ایجاد طرح­های نوین جهت آسایش مشتری و جذب آن می­اندیشند، وجود یک طراح صنعتی ماهر و توانا ضروری است. خوب دیدن، خوب اندیشیدن و خوب طراحی کردن از لازمه های این رشته است.
 
 
🔴 گرایش ها و زیرگروه های رشته طراحی صنعتی
طراحی محصول
 لوازم خانگی، مبلمان اداری و خانگی، وسایل صوتی و تصویری، ماشین های اداری، نوشت افزار، اسباب بازی و غیره.
 
طراحی دکوراسیون
 شامل دکوراسیون خانگی، اداری، تجاری و غیره.
 
طراحی محیطی
فضا، مبلمان و چیدمان شهری و کلیه فضاهای زیر مجموعه آن نظیر پارک ها، نمایشگاه ها، مراکز خرید، ایستگاه های اتوبوس و تاکسی و کلیه محیط های عمومی، تأسیسات ترافیکی و نظایر آن.
 
طراحی خودرو
 طراحی بدنه و نمای داخلی خودرو.
 
طراحی بسته بندی
 بسته بندی کالا و محصولات مختلف.
 
طراحی اصلاحی
 اصلاح خصوصیات عملکردی یا فرمی یک محصول به منظور بهبود کارایی آن

پیام بگذارید

تمام قسمتهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی هستند